Bouwen op vakmanschap

Slooijer heeft een rijke geschiedenis als bouwer in Moerkapelle en de regio. Al meer dan dertig jaar is onze missie: kwalitatieve woningen bouwen waar mensen generaties lang kunnen wonen en die een verrijking zijn voor de omgeving. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor uitbreidings- en renovatieprojecten die waarde toevoegen aan uw woning.

Bouwen op vakmanschap

Passie voor bouwen

Bij Slooijer werken nog échte vakmensen. Specialisten met een passie voor bouwen. Het leveren van kwalitatief vakwerk is bij ons standaard. Van het selecteren van de beste materialen, tot slimme oplossingen en een hoogwaardige afwerking: in alles wat we doen gaan we voor kwaliteit. We beschikken bovendien over een eigen timmer- en kozijnenfabriek waardoor we veel minder afhankelijk zijn van externe leveranciers en hun levertijden. Het resultaat is dat we maatwerk kunnen leveren met de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt.

Slooijer is onderdeel van een hechte familie bouwbedrijven, waaronder Korrekt in Rotterdam. Korrekt is een bouwspecialist in het uitvoeren van (kleinschalige) binnenstedelijke projecten. Zij staan voor het inpassen van (woon)gebouwen in de bestaande omgeving, op een kwalitatief hoogwaardige manier. Net als Slooijer beschikt Korrekt over echte vakmensen met jarenlange ervaring en expertise. Denk aan timmerlieden, kundige metselaars en bouwers met oog voor detail.

 

Vakwerk op maat, dat is Slooijer.