Bouwen zonder zorgen

Een eigen woning (laten) bouwen is een persoonlijk proces. Van het moment dat het idee ontstaat tot het ontwerp, de bouw en oplevering: elke fase verdient zorg en aandacht. Bij Slooijer staan de wensen van de opdrachtgever altijd centraal. We hebben een compacte organisatie waarmee we u maximaal ontzorgen tijdens het hele bouwproces.

Uw woonwensen staan centraal

Voordat we van start gaan, spreken we al uw woonwensen met u door. Van ontwerp tot ligging en materiaalgebruik: onze specialisten adviseren u graag en zorgen voor professionele begeleiding bij gesprekken met externe partijen, zoals de architecten en leveranciers. Wij ontzorgen u in het hele bouwproces, van start tot sleuteloplevering. Daarbij doen we niet alleen nieuwbouwprojecten, maar ook uitbreidingsprojecten die echt waarde toevoegen aan bestaand vastgoed.

Bouwen zonder zorgen

Ondersteuning bij ontwerp en vergunningen

Zorgeloos bouwen begint met een goed ontwerp, zowel voor het huis als voor alle technische installaties. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiency. Ook in dit proces is Slooijer een betrouwbare en ervaren gesprekpartner. Onze specialisten bieden ondersteuning bij de voorbereiding, engineering en definitieve ontwerp van uw huis. Kunt u geen goede architect vinden? Wij hebben ontwerppartners waarmee we veelvuldig samenwerken. Daarnaast staan we u graag bij in het verkrijgen van de juiste vergunningen.

Begeleiding tijdens de bouw

Slooijer is uw bouwpartner tijdens de hele bouw. Dat houdt in dat we het complete proces samen met u doorlopen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij het uitzoeken van de juiste materialen, bijvoorbeeld voor vloeren of sanitair. Ook houden we u op vaste tijden op de hoogte van de voortgang van de bouw.

Bouwen zonder zorgen

Oplevering en nazorg

Bij Slooijer draait alles om kwaliteit. Het is onze missie om kwaliteit te leveren tijdens het bouwproces, bij de oplevering van de woning en in het nazorgtraject.

img4588.jpg