Dé bouwspecialist in uw regio

Slooijer is gevestigd in Moerkapelle en bouwt veel in de regio tussen Gouda, Zoetermeer en Alpen aan de Rijn. Wij kennen daardoor het gebied, de bouwgronden en de mensen die er wonen goed. Dat stelt ons in staat om een ontwerp en woning op de beste manier in te passen in de omgeving. Slooijer bouwt huizen die generaties lang mee gaan en is dé regionale bouwspecialist.

Daarnaast is ons zusterbedrijf, Korrekt uit Rotterdam een betrouwbare partner. Korrekt is een bouwspecialist in het uitvoeren van (kleinschalige) binnenstedelijke projecten. Zij staan voor het inpassen van (woon)gebouwen in de bestaande omgeving op een kwalitatief hoogwaardige manier. Net als Slooijer beschikt Korrekt over echte vakmensen met jarenlange ervaring en expertise. Denk aan timmerlieden, kundige metselaars en bouwers met oog voor detail. Vakwerk op maat, dat is Slooijer.

We zijn in alles een betrouwbare en oplossingsgerichte partner. Dat kunnen we zijn omdat we over een platte en compacte organisatie beschikken met ervaren vakmensen. Bij ons staan de wensen van de klant altijd centraal. Kwaliteit, betrouwbaarheid, expertise en vakmanschap vormen de basis van onze dienstverlening.

Dé bouwspecialist in uw regio